Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Средни училишта оставени без греење среде зима

Неколку средни училишта (СГГУ „Здравко Цветковски“, државната МИГ, СЕПУГС „Арсени Јовков) на територија на град Скопје се оставени без греење среде зима, а учениците...

Учебниците мора да ѝ служат на науката, не на политиката

Скандалозната изјава на поранешниот премиер Владо Бучковски, кој како специјален претставник на Република Македонија во спорот со соседна Бугарија, изјавува дека треба да има...

(Видео) Жаклина Свеќаровска: Кој наш универзитет добил дозвола да работи на територија на Бугарија!?

На прашањето „Кој е ставот на Левица во однос на одобрувањето на Владата за отворање на бугарски универзитет во Македонија“, Свеќаровска рече: „Ставот ќе...

Последни објави