Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Централниот Комитет на Левица ја одржа XVIII-та редовна сесија

Вчера (08.05.2022) се одржа XVIII-та редовна сесија на Централниот Комитет на Левица. На сесијата беа реафирмирани политичките позиции на Програмските сектори и Локалните ограноци, како...

Последни објави