Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Урбаното разубавување се претвори во градежно силување

  Изминативе денови бевме сведоци на уништување и сечење на дрворедот пред поштата на ул „Рузвелтова” во Битола. Во занесот од предизборната кампања, градоначалничката Наташа Петровска...

  Нови 300 станбени објекти во Бардовци благодарение на деталниот урбанистички план ”По мерка”

  Порано годинава Левица - Карпош реагираше за скандалозниот процес кој треба да го претвори Бардовци во голема градежна зона. Се работи за земјиште од...

  Богдановиќ да си даде оставка доколку не може да се справи со урбаната мафија!

  Центарот на Скопје се’ повеќе наликува на бетонска џунгла за која никој од надлежните немаат никаква волја да се стави во ред. Секое ќоше...

  Наместо реконструкција на покрив, изградба на повеќекатен станбен објект

  Помеѓу улиците Љубен Весов и Кочо Рацин во близина на спомен куќата на Кочо Рацин во тек е изградба на станбен објект со повеќе...

  Последни објави