Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов: Предлог-законот за урбанистичко планирање – бенефит на урбаната мафија

Прес конференција на пратеникот Борислав Крмов, во врска со Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за урбанистичко планирање, по скратена постапка.   Целта на овој...

(Видео) Крмов: Со вакви лоши закони само се стимулира дивоградби

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Само Вистина“ на тема - Закон за дивоградби.   https://www.youtube.com/watch?v=_AUNcSNSWLY

Последни објави