(Видео) Мециновиќ: Довербата во институциите со децении опаѓа

AM

„Вистина е дека со изборниот процес се манипулира. Довербата во институциите со децении опаѓа, но најкорисната алатка во рацете на народот е масовната излезност, која ќе го отежни обидот за делегитимирање на процесот. Обиди за субверзија ќе има!“ – нагласи носителот на изборна единица 2, Амар Мециновиќ.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ