Со Билјана Ванковска за Претседателка на Република Македонија ќе го вратиме достоинството на нацијата

5. Vankovska Programa A5 - final (za print)_page-0031

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Левица од Струмица: Нашите класни и политички непријатели се лажните социјалдемократи-квислинзи од СДС и лажните патриоти-милионери од ДПМНЕ заедно со нивниот обединител – сецесионистичката ДУИ. Нам ни требаат решителни и радикални мерки кои ги носи државничкиот капацитет на професорката Ванковска и Левица.

Со Билјана Ванковска за Претседателка на Република Македонија ќе го вратиме достоинството на нацијата!

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ