Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Неспособната дипломатија и молкот на ЕУ не треба да водат кон отворање на Уставот

  Не е потребно дополнително отворање на Уставот на Република Македонија за додавање на бугарското малцинство, затоа што е крајно време да се смени насоката...

  (Видео) Политички притисок врз членови на Левица од страна на мафијашкиот режим на СДСМ и ДУИ

  „Притисоците и деградирањата на луѓето кои се поистоветуваат со Левица продолжуваат, како непрекинат притисок врз партијата за да се компромитираат нашите активности. Јавноста е запознаена...

  Последни објави