Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

апасиев

Како станав левичар – Апасиев

Проклет да бидам, се сеќавам како вчера да беше, а еве скоро деценија помина. Тоа беше еден ден, што траеше цела година. Доцна есен....

Последни објави