Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Центар

  НЕ ОТВОРАМ ВРАТА - теренска акција на Левица - Центар против фингираниот попис во сред ПАНДЕМИЈА Од почеток на пандемијата, Скопје бележи 51.714 случаи на...

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Тетово

  ЛО Левица Тетово против фрингиран попис! ЛО Левица Тетово во време на пандемија и лош закон за попис, ги повикува тетовчани да ја подджат кампањата #НеОтворамВрата,...

  (Видео) НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје

  НЕ ОТВОРАМ ВРАТА - теренска кампања на Левица во Скопје против фингираниот попис, кој се темели на насилно истуркан Закон и крши многу од...

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

  Должни сме да го чуваме сопственото здравје! Да го спречиме наместениот попис! #НеОтворамВрата ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ГАЗИ БАБА 21 март, 2021

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

  Започна теренската кампања на #НеОтворамВрата во Аеродром   ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА - ЛО АЕРОДРОМ 20 МАРТ, 2021

  Последни објави