(Видео) НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје

1

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје против фингираниот попис, кој се темели на насилно истуркан Закон и крши многу од принципите препорачани од ООН и ЕУРОСТАТ, а власта сака да го спроведе во сред ПАНДЕМИЈА!

#НеОтворамВрата

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
22 март, 2021

 

 

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ