#НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

не отворам врата левица гази баба
Должни сме да го чуваме сопственото здравје!
Да го спречиме наместениот попис!
1 2
ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ГАЗИ БАБА
21 март, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ