#НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

левица аеродром не отворам врата бојкот попис

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Започна теренската кампања на #НеОтворамВрата во Аеродром

ae1
ae2ae3

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО АЕРОДРОМ
20 МАРТ, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ