Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Град Скопје: Дали е точно дека вработените во Универзална сала нередовно земале плата и биле исплаќани квартално?

„Дали е точно дека вработените Универзална сала нередовно земале плата односно им било исплаќано квартално заради несовесно и неодговорно работење на директорот. Доколку е...

(Видео) Левица – Град Скопје: Град Скопје години наназад пресметувал поголем данок на имот на Скопјани!

„Години наназад, на дел од граѓаните им се пресметува данок на имот поголем од оној кој согласно карактеристиките на имотот реално би требало изнесува....

Левица – Град Скопје: Прифатено е барањето за ревизија на ЈП Водовод и Канализација поднесено од страна на советниците на Левица во Град Скопје

Советниците на Левица во Град Скопје во месец декември, во согласност со Законот за ревизија, поднесоа барање до Државниот завод за ревизија за спроведување...

Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

Проектот на Наумоски изгласан од советниците на ДПМНЕ – ДУП со 50 згради во Дексион

Советниците на ДПМНЕ го изгласаа ДУПот за градска четврт С3 13 (Дексион) - оние кои додека беа во опозиција бурно протестираа против бетонизацијата на...

Бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост. Жолт картон за јавните претпријатија на градот Скопје

На вчерашната седница на Советот на Град Скопје беше донесена одлука за бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост во Градот...

Последни објави