Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

  На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

  Проектот на Наумоски изгласан од советниците на ДПМНЕ – ДУП со 50 згради во Дексион

  Советниците на ДПМНЕ го изгласаа ДУПот за градска четврт С3 13 (Дексион) - оние кои додека беа во опозиција бурно протестираа против бетонизацијата на...

  Бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост. Жолт картон за јавните претпријатија на градот Скопје

  На вчерашната седница на Советот на Град Скопје беше донесена одлука за бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост во Градот...

  Последни објави