Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Локалната власт во Кисела Вода да го прифати предлогот за монтажна гаража

  Жителите на Кисела Вода континуирано и секојдневно се соочени со небезбедно движење, поради урбанистичкиот хаос и непланското градење во општината. Советниците од Левица предложија решение...

  Левица – Аеродром: Средба на советниците од Левица со жителите од Мичурин

  Со веќе воспоставена пракса и со несмалена динамика советниците од Левица од Општина Аеродром и Град Скопје остварија средба со жителите од населбата Мичурин. Поради...

  (Видео) Нема место за експлоатација на труд во визијата за модерно Скопје

  ,,Ние сметаме дека треба да престане експлоатацијата на сезонските работници и инсистираме сезонските работници да бидат вработени во согласност со Законот за работни односи....

  (Видео) Левица – Скопје: Нема да поддржиме ребаланс на буџетот доколку не се реши статусот на сезонските работници

  За реализација на Програмата за дополнителни активности на ЈП, што беше една од точките на дневен ред на петтата седница на Град Скопје, предвидено...

  Двете незаградени парцели спроти „Холидеј Ин” експресно заградени по притисокот на Левица за референдум

  Иако советот на Општина Центар, на четвртата седница со 21 глас ЗА, изгласа да се стават двете точки на дневен ред за парцелите спроти...

  Советниците на Град Скопје поднесоа барање за ревизија во неколку јавни претпријатија

  Во согласност со Законот за ревизија („Службен весник на Република Македонија“ број 66/10, 145/10, 12/14, 43/14, 154/15, 192/15, 27/16 и 83/18) и ,,Службен весник...

  Последни објави