спорт

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев и членови на Левица, изминатиот викенд беа дел од четвртата планинарска тура која се одржа на планината Водно - последна за оваа календарска година....

„Промените во спортот би ги започнала од нула, односно од образованието. Физичкото образование во училиштата е занемарено, а часовите се заменуваат со други предмети, па се создава фрустрација кај децата....