Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Апасиев: ДПМНЕ вечерва да рече „бојкотираме“, утре пописот ќе биде одложен!

Апасиев во „Само Вистина“: „Мислам дека, членството на ДПМНЕ, ќе инклинира кон Бојкот и раководството ќе мора да го следи. Јас ви гарантирам, ви...

Лажното политичкото водство во Македонија – Зошто Левица нема лидер

Водство (наречено и лидерство од англиски leadership) —процес на општествено влијание во кој една личност ја придобива соработката и поддршката на останатите во остварувањето...

Последни објави