(Видео) ИНТЕРВЈУ НА АПАСИЕВ ЗА СИТЕЛ: Борбата против штетниот Закон за државјанства е долга и исцрпувачка, но ние сме решени да одиме до крај

Апасиев Државјанства

Интервју на претседателот на Левица Димитар Апасиев за ТВ Сител:

„Не ми е гајле што велат ни ВМРО ни СДСМ, тие знаат дека ние не сме под ничија контрола – ниту под нивна, ниту под калето, ние сме едноставно искрени левичари, кои ги следат АСНОМСКИТЕ идеали и за тоа ќе гинеме во Собрание, за тоа сме пратени тука и така и ќе постапуваме!“

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ