Левица – Велес: Огласите за вработување во ЈПВ Лисиче во служба на партиските интереси

Лисиче Велес

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во оглас објавен од Јавно претпријатие за водостопанство Лисиче-Велес за работно место Советник за социјални аспекти при спроведување и реализација на проекти за вид на школување се бара Животна средина, Етнологија, Социологија , вид на школување коешто можеби сосем случајно го поседува поранешниот Директор кој пред извесно време беше сменет од позицијата Директор на ЈПВ Лисиче-Велес

Очигледно е дека условите наведени во овој оглас се целно , бескруполозно и бесрамно креирани да поранешниот директор а воедно и активист на СДСМ се вработи на работно место за коешто нето износот на основната плата изнесува 38.704,00 денари.

No photo description available.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
26 мај, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ