Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Интервјуа

Левица да влезе во општинските совети, без нас да не е можна следната Влада: Апасиев во Желба за 2021

Интервју на претседателот на Левица Димитар Апасиев за фактор.мк Многу надежи за подобра година, многу посакувања, како никогаш досега очекувања да е подобра од претходната....

Интервју на Димитар Апасиев за „Работник”

Овие квазимерки на двете наши најголеми бизнис-партии се слични на „плановите“ на сопствениците за т.н. „финансиски консолидации“ во компаниите каде што профитот почнал да...

Интервју на Димитар Апасиев за „Вечер”

Насушно ни е потребна свежа енергија, автентична политичка сила која ќе ја скрши кичмата на политичкиот измеќарлак кој постои во лидерствата на двете партии...

Последни објави