(Видео) Мојсоска: СДС доживеа невиден дебакл во последниве 30 години бидејќи ја потцени волјата на народот!

7LJWl_MqN3E_maxresdefault

,,СДС доживеа дебакл како што немало во последниве 30 години затоа што ја потцени волјата на народот!”

– Гостување на Јована МОЈСОСКА, носител на листа во Изборна единица 5.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ