Ванковска: Сесија со прашања и одговори во живо

5YRNDzr5FPo_hqdefault
Претседателскиот кандидат на Левица, проф. д-р Билјана Ванковска одговараше во живо на сите прашања кои ги имаат граѓаните. Модератор на разговорот беше раководителот на партискиот огранок Црвена Младина, Марио Јанески.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ