(Видео) Исмаил: Претходниот градоначалник не обрна внимание на пожарникарите

хактан град скопје

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во продолжение говорот на советникот на Левица во Град Скопје Реџеп Исмаил, по повод изгласувањето на трите одлуки за набавка, со кои ќе се унапреди и зголеми капацитетот на Противпожарната бригада на Град Скопје.

Левица – Град Скопје on Петок, 01 април 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ