Покана за прес по повод укинувањето на куќниот притвор за нашите членови Здравко и Владимир

zaveski-kunovski-777x437

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Денес, среда, 15 јуни, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија, по повод укинувањето на мерката куќен притвор изречена на нашите членови Здравко Савески и Владимир Куновски. На прес конференцијата ќе зборуваат нашите членови Здравко и Владимир, а јавноста ќе биде запознаена и со ставовите на Левица по повод тековната политичка криза и решенијата за излез од неа.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање.

8ba4c490-659c-4cb3-8c03-b39daf1b019e

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ