Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реакција на текстот „ЕКСКЛУЗИВНО: И ЛЕВИЧАРИТЕ БАРАЛЕ ПАРИ ОД „МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА“

На порталот pravosudstvo.mk вчера се појави текст со наслов „Ексклузивно: И левичарите барале пари од Медиа Принт Македонија“ во авторство на новинарот Љубиша Станковиќ....

Продолжува судскиот процес против членот на Президиумот на Левица, Здравко Савески

Денес, понеделник, 29 мај, во 13.00 во Основниот суд 1 Скопје ќе продолжи судскиот процес против членот на Президиумот на Левица, Здравко Савески заради...

Продолжува судскиот процес против нашиот член Здравко Савески

Утре, петок 7 април, во 11.30 во Основниот суд Скопје 1 ќе продолжи судењето на нашиот член Здравко Савески заради неговото учество во протестите...

Покана за прес по повод укинувањето на куќниот притвор за нашите членови Здравко и Владимир

Денес, среда, 15 јуни, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија, по повод укинувањето на...

Покана за прес конференција – Бараме ослободување на Здравко Савески и Владимир Куновски

На членовите на Левица, Здравко Савески и Владимир Куновски, денеска од 11 часот, во Основен суд 1 им е закажано судење, за обвинението за...

Последни објави