Покана за прес – Санитарен кордон за изолирање на ДПМНЕ

levica-zname

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Денес, вторник, 25 октомври, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк наспроти Собранието на Република Македонија.

На прес конференцијата ќе биде упатен повик до сите опозициски партии, вклучително и оние од албанскиот блок, за потпишување на заеднички меморандум во кој ќе се каже јасно и гласно дека секоја партија потписник по изборите нема да поддржи влада во која учествува ДПМНЕ ниту пак самата ќе учествува во една таква влада.

Повеќе информации ќе ѝ бидат презентирани на јавноста на самата прес конференција.

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации.

8ba4c490-659c-4cb3-8c03-b39daf1b019e

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ