Покана за прес – Иницијатива за обединување на сите антирежимски партии во истакнување на единствени непартиски листи на изборите

levica-logo

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во среда, 21 септември, во 12.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија, со цел да се запознае пошироката јавност со деталите околу својата иницијатива за истакнување на заеднички непартиски листи на изборите, кои би ги поддржале сите антирежимски партии.

Македонија сè уште не е демократизирана. Режимот може повторно да се обиде да презема активности кои ќе го нарушат изборниот резултат. Затоа ни е потребна најефективната стратегија за поразување на режимот, па макар била таа и неортодоксна и невообичаена за старите политички партии.

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации.

8ba4c490-659c-4cb3-8c03-b39daf1b019e

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ