Вечерва од 17:45 часот, Апасиев гостува во ТВ 24

Димитар Апасиев

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Вечерва од 17 и 45 часот, претседателот на Левица, проф. д-р Димитар Апасиев гостува во ТВ 24 во интервју емисија со Мирјана Трпчевска.

Гостувањето ќе можете да го следите и преку пренос на нашата фејсбук страница.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
19.12.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ