Премиера на третиот предизборен спот на професор Билјана Ванковска

K6JSwMSpGac_maxresdefault

„Ослободувањето на сите потенцијали на Македонија и на македонскиот народ од внатрешни и надворешни уцени и притисоци е приоритет.“

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ