intervju

Интервју на претседателот на Левица, Димитар Апасиев за регионалниот музички портал ,,Рокомотива". Интервјуто е дел од серијалот ,,Нова левица - ангажирана музика и култура", чија цел е можноста за создавање алтернативна културна продукција, спротивна на идејните и културните вредности кои ги репродуцира статус - квото на капитализмот....

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во регионалниот серијал „Перспектива плус“, на теми поврзани со профилот на еден пратеник, политичката култура во Македонија, девастираниот систем и.т.н....