(Видео) Крмов: Целта на Законот за државјанство е да имаме вештачки наплив на 70-80.000 нови државјанства

Борислав Крмов Државјанства изјава

Изјава на пратеникот на Левица Борислав Крмов за Канал 5, каде ги објаснува причините за блокадата на Левица на Собранието на Република Македонија и проблемите и недостатоците на Предлогот на законот за изменување и дополнување на Законот за државјанство, кој деновиве беше поднесен во Собранието со европско знаменце.

 

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ