Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Незастарување на кривичните дела на јавните функционери – единствен излез од правната криза СДСМ-ДПМНЕ-ДУИ

  Пред една година, помпезно најавениот обвинителски процес (кој беше претставен од Костадин Костадинов како огромен успех на СДСМ во насока на наводните реформи во...

  Уште еден “бонбона” бизнис на СДС ќе ја зароби иднината на народот

  Додека вниманието на народот е насочено кон безуспешната борба на министерството за здравство со корона вирусот, “експертите” на СДС подготвуваат нов “бонбона” бизнис. По примерот...

  Лажното политичкото водство во Македонија – Зошто Левица нема лидер

  Водство (наречено и лидерство од англиски leadership) —процес на општествено влијание во кој една личност ја придобива соработката и поддршката на останатите во остварувањето...

  Последни објави