Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Тимчо Муцунски ќе плати речиси 10 илјади евра за метларките на Анѓушев кои ВМРО-ДПМНЕ ги критикуваше

Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината, со што за одржување...

Тимчо Муцунски – градоначалник на Аеродром или министер за надворешни без мандат

Сведоци сме дека во Општина Аеродром тревниците се неполеани, дрвата се исушени, а фонтаните за пиење вода пресушени. Дали градоначалникот Тимчо Муцунски планира да тера...

(Видео) Пиар Градоначалникот Тимчо Муцунски и неговата намера да воведе зонско паркирање во повеќето населби во Општина Аеродром

Почитувани аеродромци, Алармираме за планот на пиар Градоначалникот Тимчо Муцунски и неговата намера да воведе зонско паркирање во повеќето населби во Општина Аеродром. Во наративот кој...

Левица – Аеродром: Злоупотреба на општината за политички маркетинг

Во работата на Oпштина Аеродром, под палката на новиот градоначалник Тимчо Муцунски, се провлекува еден континуиран проблем на нецелосно и половично извршена работа. Истата...

Последни објави