Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

(Видео) Јавниот притисок на Левица ја натера владата да ја набави вакцината „СПУТНИК V”

Нашиот пратеник, Димитар Апасиев, уште пред Нова година, го праша министерот Венко Филипче, зошто навреме, односно уште во месец септември 2020, кога за тоа имало организирано комуникација, не се стапило во контакт со руските институции, за обезбедување на вакцината „СПУТНИК V“.

Прашање е, зошто се чекаше толку долго, кога можевме да ја имаме оваа вакцина пред 6 месеци!?

Најнови објави