Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Говори во парламент

  (Видео) Левица го спречува контроверзниот Предлог-закон за државјанства

  Левица го спречува контроверзниот предлог закон за државјанства Во моментов, пратеникот Димитар Апасиев зеде збор на Комисијата за безбедност и одбрана, а во однос на...

  (Видео) Апасиев: Владеачката партија го узурпира правото на поставување пратенички прашања на опозицијата

  Процедурално обраќање на пратеникот Димитар Апасиев, во однос на одземањето на можноста за поставување на пратенички прашања на опозицијата од страна на владеачката партија,...

  (Видео) Апасиев: Левица предложи Закон за утврдување на максимални цени за болничко лекување во корист на сиромашните, а не на богатите

  Обраќање на пратеникот, Димитар Апасиев, по повод поднесениот Предлог-закон за утврдување на максимални цени за болничко лекување од страна на Левица, кадешто ги образложува...

  Апасиев со „палестинка“ во знак на солидарност со палестинскиот народ

  Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, денес во знак на поддршка и солидарност со палестинскиот народ, на говорницата во Собрание излезе со препознaтливата марама „палестинка“. Во...

  (Видео) Апасиев за законот на Филипче – сиромашните ќе умираат, богатите ќе се лечат

  Овој закон е издејствуван под притисок на јавноста и конкретно под притисок на Левица, затоа што неколку дена пред овој закон да биде поднесен,...

  Крмов кон Маричиќ: Самите ревизори го доведуваат во прашање финансискиот извештај на Управата за водење на матичните книги

  Крмов кон Маричиќ: Самите ревизори го доведуваат во прашање финансискиот извештај на Управата за водење на матичните книги „Министре, вие го цитиравте финансискиот извештај од...

  Последни објави