Апасиев: Треба да играме со сите, како Тито и Вучиќ!

apasiev-3-1170x780

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

„Нашата филозофија за ЕУ, за разлика од ЕУ-фундаменталистите, е тоа што ние Македонија ја ставаме на прво место. Светот не е веќе Западот како глобалистички хегемон, туку е мултиполарен.”

Интервју на претседателот на Левица, проф. д-р Димитар Апасиев

#ЛевицаОдПарламент

#МултиполаренСвет

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
15.12.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ