Пратеникот Борислав Крмов ќе гостува во емисијата Стадион на Радио Мрежа Канал 77

борислав крмов стадион канал 77 borislav krmov kanal 77 stadion 6

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Утре, 20 февруари 2021, со почеток во 10:00 часот, пратеникот Борислав Крмов, ќе гостува во емисијата Стадион, на Радио Мрежа Канал 77. Ќе се разговара на актуелни и важни теми, како што е контроверзниот предлог-закон за измена на личните карти.

Емисијата можете да ја проследите преку фејсбук страната на Радио Мрежа Канал 77, на нивниот youtube канал, или преку официјалната веб страница на радиото (во живо).

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ