(Видео) Премиера на првиот предизборен спот на Левица за Парламентарните избори 2024

yn1l3z4VQ88_maxresdefault

„Со децении веќе доаѓаат со план за власт, да земаат, да пустошат и да крадат! Татковината која ја сакаме ја претворија во перална за нивните црни пари!

И сега ќе пробаат да дојдат со нивниот расипан план за власт, но нека знаат – овој пат, македонскиот народ има свој план!“

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ