Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Кршењата на работничките права мора да запрат!

  До Левица ЛО Делчево секојдневно пристигнуваат жалби, поплаки и молби за помош од работници, коишто работат во текстилните фабрики во Општина Делчево, а кои...

  Во Топ 10 пратеници со најмногу наплатени трошоци и Соња Михаиловска, за 5 месеци добила 3.298 евра!

  Пратеничката на СДСМ од Делчево, Соња Михаиловска, се најде на листата во ТОП 10 пратеници со најмногу исплатени парични средства на име патни трошоци....

  Каде завршија сто илјади денари наменети за 10 средношколци?

  Во Програмата за социјална заштита за 2020 година, се издвоени 300.000 денари од Буџет на Општина Делчево за наградно патување на најдобрите 10 ученици од СОУ...

  СДС и ДПНЕ, освен партиски пазарлаци, ништо не направија за Делчево

  Во последните неколку недели сме сведоци на таканаречено препукување меѓу општинските штабови на СДС и ДПНЕ од Делчево. Сведоци сме на прес конференции од...

  Последни објави