Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Битола: Предвидена реализација на проект-предлози од Левица со усвојување на програмата за работа на Општина Битола

  По завршувањето на четвртата седница на Советот на Општина Битола, ги резимираме активностите на локалниот огранок на Левица-Битола. Со усвојување на програмите за работа...

  Видео: Левица – Битола: Милионски суми за локални реклами на општинската власт

  Општина Битола за една година потрошила 1.300.000 денари за печатени услуги во медиуми. Покрај лагите дека прашината е заменета со чистиот воздух кој наводно владее...

  Испитен Центар – Битола

  Дали постојат нерегуларности и неправилности во формирањето и работењето на собраќајниот испитен центар во Битола во сопственост на АВТО МАКЕДОНИЈА ? Граѓани од помладата популација...

  Левица – Битола положи цвеќе во чест на свеченото откривање на спомен – биста на првоборецот Ѓорѓи Наумов.

  По повод на поканата од страна на Општинскиот одбор на Сојуз на борци - Битола, локалниот огранок на Левица - Битола положи цвеќе во...

  (Видео) Наместо гасификација, поскапа електрична енергија за битолчани

  Мега проектот „Гасификација на градот", кој требаше да биде најдоброто решение за енергетска ефикасност е уште еден дел од предизборните ветувања на битолската градоначалничка. Наместо...

  Левица – Битола: Големо ништо за битолчани од ветениот мултифункционален спортски комплекс

  Како град препознатлив по спортот, Битола е оставен без никаква спортска рекреација за младите. Мултифункционалниот комплекс од локалната агенда на СДСМ пред четири години,...

  Последни објави