Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Левица – Битола: Битола, Венеција на Балканот

  Денес бевме сведоци за негрижата на ЈП Нискоградба за канализацијата и целосниот хаос после дождовите кои ја зафатија Битолската околина. Иако нашата градоначалничка се...

  Левица – Битола: Серија кражби во Битолската населба „Оризари”

  Жителите на оваа населба живеат во страв поради кражбите кои често се случуваат. Во комуникација со овие жители, добивме информација дека повеќе од 20 кражби...

  Левица – Битола: Современ противпожарен објект и нови противпожарни возила остануваат во низата предизборни лаги

  Предизборните ветувања дека Битола конечно ќе добие современ објект не се исполнети. Зграда која делумно ќе ги исполнува новите стандарди е уште една лага,...

  (Видео) Сликата на последиците од приватизацијата на фабриките на народот

  Живот за богатите, а сиромаштија за работниците се карактеристиките на приватизацијата која започна во 1989 година. Масовни отпуштања од работа, намалени плати и повеќе од...

  Левица – ЛО Битола засади дрвца на местото на уништениот дрворед на „Рузвелтова“

  Денес дел од активистите на Левица - Битола, организираа акција на улица „Рузвелтова“ со засадување на дрвца на местото на уништениот дрворед од страна...

  Велосипедските патеки никогаш не станаа реалност на битолчани

  Предизборно ветуваше многу, но реализираше малку. Градоначалничката Наташа Петровска неколку пати изјави дека Битола ќе биде велосипедски град. Од ветеното не реализираше ништо. Битола...

  Последни објави