Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Хаос во ЈП „Градски Паркинг – Тетово“: Нема плати, вработените оставени на немилоста на локалните власти

  Во тетовската општина јавните претпријатија се пренатрупани со долгови. Меѓу најпопуларните, е случајот со Јавното претпријатие "Градски паркинг - Тетово“. Работата на ова претпријатие уште...

  Тетовската клиничка болница плени со страв, ужас и неспособност

  Тетово е врвот на корупцијата и некомпетентноста во Македонија. Луѓе горат по болници, секојдневно умираат од корона, и врв над се' е поради докторска негрижа...

  Левица Тетово: Ученици во училиштето „7 marsi” – поранешно „Братство” во село Милетино, учат во услови како од минатиот век

  Ова е реална слика на училиште во општина Брвеница. Руинирано, искршено, комплетно нефункционално. Училишната зграда е стара, со крпени прозорци, врати, олуци, која на...

  Левица – Тетово: Старо-Нови лажни ветувања на зелената ДУИ

  Во изборната програма за градоначалник за општина Тетово, сега веќе зелената Теута на ДУИ, ветуваше подобрување на елементарните неопходни услови за една урбана средина...

  Левица – Тетово: Нов дожд – стар проблем – исти улици

  Невремето во Тетовско, проследено со обилни врнежи и поплавени улици, ги повторија истите проблеми за тетовчани, кои траат со години. Обилните врнежи од дожд значително...

  Левица – Тетово: Училишниот двор од ОУ “Лирија” претворен во паркинг

  Тетовчани се загрижени од автомобилите паркирани во дворот на основното училиште „Лирија“ во Тетово. Тие велат дека ако можат со возилата и во училиштето...

  Последни објави