Предизборен спот на Левица за Локални избори 20 август 2022 во Општина Тетово

Левица Џиш _ Levica Dzhish

Локални избори за членови на Совет на Општина Тетово 20 август 2022 година.

Левица за Тетово.

Заокружи број 13.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ