Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    Борислав Крмов гостин во „Утро со Златев“ на Радио Лидер

    Пратеникот на Левица, Борислав Крмов, утре, 10 март 2021, со почеток во 08:00 часот наутро, ќе гостува во „Утро со Златев“ на Радио Лидер.

    Ќе се зборува на актуелни теми, а интервјуто можете да го следите во живо на лајфстрим преку фејсбук пејџот на Левица.

    Најнови објави