(Видео) Бранко Ристов одговори на прашањето на Јакимовски за „шверцерскиот“ ДУП

Бранко Ристов Јакимовски

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

❗️ СОВЕТНИКОТ НА ЛЕВИЦА – КАРПОШ, БРАНКО РИСТОВ, ОДГОВОРИ НА ПРАШАЊЕТО НА ЈАКИМОВСКИ СО ПЛАСТИЧНО ОБЈАСНУВАЊЕ ЗОШТО ГО НАРЕКУВАМЕ “ШВЕРЦЕРСКИ“ НАЧИНОТ НА КОЈ ОПШТИНАТА ЈА ИЗВЕДЕ ЈАВНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА НОВИОТ ДУП ЗА ВЛАЕ.

Левица НЕМА да го поддржи донесувањето на овој спорен ДУП и повторно ќе застане на страната на граѓаните! 🚩

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – КАРПОШ
03.11.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ