(Видео) ИНТЕРВЈУ НА ИСМАИЛ ЗА ИНФОМАКС: Потребна е една национална ренесанса за промена на работите

Реџеп Исмаил - Хактан во Тешки муабети (12.10.2023)

„Мораме државата да ја вратиме во свои раце за да можеме да воспоставиме економски, социјални, културолошки и образовни политики. Ние ако национално не се ослободиме нема да можеме да пркнеме.

На народот мора да му се даде некој политички порив за да излезе од апатичност. Потребна е една национална ренесанса за промена на работите во Македонија.“

  • Интервјуто на Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица за Инфомакс во емисијата „Тешки муабети“ од 12.10.2023, погледнете го на нашиот Јутјуб канал:

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ