(Видео) Апасиев: Неотворање врата на попишувачите не е кривично дело, се работи за блеф на Владата

Димитар Апасиев Бојкот Попис Не отворам врата

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Во изјава за Канал 5, претседателот на Левица децидно објаснува дека, според нашето кривично право, нема кривично дело без да има Закон, а во Законот единствено предвидено кривично дело е – уништување на пописен материјал!
 
„Се друго е шпекулација, тоа значи дека не постои кривично дело за организирање Бојкот, или неотворање врата на попишувачите, така што тоа е блеф на Владата“, потенцира Апасиев.
 
#НеОтворамВрата
ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
23 МАРТ, 2021

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ