(Видео) Хактан: ДПМНЕ се повлече од протестите кога се гласаше Францускиот предлог

haktan1

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

*Од гостувањето на Реџеп Исмаил Хактан – член на нашиот Президиум.

„После неверството со Преспанскиот договор, луѓето сами излегуваа на протестите против францускиот Предлог. Она што го направи Левица е тоа што на таа неорганизирана маса ѝ даде артикулација на ставовите.

На крај, ВМРО-ДПМНЕ ги повлече сите свои членови од протестите, токму кога во Собранието се гласаше за францускиот Предлог.”

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

18.02.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ