На Пленумот на Левица ќе гостуваат европратеници од Република Ирска, Клер Дејли и Мик Волас

Келер Дејли Мик Волас

На 2-ри декември, во Скопје на Пленумот на партијата, Левица ќе ги угости независните европратеници од Република Ирска Клер Дејли и Мик Волас.

На настанот тие ќе земат учество со свои говори. Можеме да изградиме подобар свет, братски.

406348381 924106755739056 7218860008159837901 n

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ