Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Резимирање на 12-та седница и ставот на Левица-Битола за одлуките

  Поминавме исцрпувачки ден, седница која траеше 14 часа, обвинувања и лаги но на крај маските паднаа. Пред седницата двата советници беа повикани од пазарџиите да...

  (Видео) Левица – Битола: Единствено Левица против поскапување на такси превозот

  Такси услугите поскапуваат за 35%, ова покачување на тарифата е резултат на еден фронт помеѓу двете најголеми општински политички партии. Со оваа одлука, која беше...

  Во време на енергетска криза СДСМ поставува некомпетентен кадар на РЕК – Битола

  Поради внатрешните несогласувања во СДСМ - Битола за градоначалничкото место и поделените ставови од кои на една страна моментално разрешениот директор на "РЕК -...

  Видео: Левица – Битола: Милионски суми за локални реклами на општинската власт

  Општина Битола за една година потрошила 1.300.000 денари за печатени услуги во медиуми. Покрај лагите дека прашината е заменета со чистиот воздух кој наводно владее...

  Испитен Центар – Битола

  Дали постојат нерегуларности и неправилности во формирањето и работењето на собраќајниот испитен центар во Битола во сопственост на АВТО МАКЕДОНИЈА ? Граѓани од помладата популација...

  Левица – Битола положи цвеќе во чест на свеченото откривање на спомен – биста на првоборецот Ѓорѓи Наумов.

  По повод на поканата од страна на Општинскиот одбор на Сојуз на борци - Битола, локалниот огранок на Левица - Битола положи цвеќе во...

  Последни објави